Saturday 25 May 2013

bagety a sendvice - par tipu

vhodne chutove kombinace, ktere jsem vyzkousela:

klasicke maslo (i kdyz nic proti nemu) se da krasne nahradit tvarohem nebo dokonce bilym jogurtem (nebo dalsimi mlecnymi vyrobky). druha strana se da natrit sladkou chilli omackou, sezamovou pastou tahini, dijonskou horcici nebo kecupem nebo se da postikat treba balsamikovym octem. pesto je taky dobra volba, jen se hur kombinuje a je v nem dost olivoveho oleje.
mimo salatu, rajcat a paprik se krasne hodi cerstve bylinky. nejen petrzelka a pazitka ale klidne i bazalka.
pouzivam hlavne ruzne syry, obcas tunaka, uzeniny jen minimalne.
ze sterilovanych prisad se hodi nejen okurky, ale i kukuricne klasky, olivy... take susena rajcata. urcite by se daly i kapary, i kdyz ty jsem jeste nedavala.
a vajicko na tvrdo se hodi skoro ke vsemu :)

proste a jednoduse nezustavejme u rohliku se syrem nebo u kupovanych baget, domaci jsou urcite lepsi...

No comments:

Post a Comment